5 Simple Techniques For istanbul petek servisi

Wiki Article

Merhabalar Bakımlarınızı ve temizliğinizi 23 yıllık tecrübemizle ile yapıyoruz. Yapılan tamiratlarınız ve değişen parçalar one yıl garantilidir.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

It seems like you have been misusing this characteristic by going way too quickly. You’ve been quickly blocked from making use of it.

You happen to be utilizing a browser that won't supported by Fb, so we have redirected you to definitely an easier version to provide you with the greatest experience.

İşlemin hangi safhada olduğunu bilgisayar ortamında bulunduğunuz yerden sorgulayabilmek için ihtiyacınız olan 2 şey var internetli bilgisayar ve soyadı. EVİSs sorgulama ekranından şahsınızla ilgili iki bilgiyi girdiğinizde dosya akıbetini takip edebilirsiniz.

Tesisat eski ve zamanla özellikle demir olanlarında paslanmadan ötürü tıkalı olabilir. Şimdi bazılarınız o kadar eski tesisatlar var mı? diye soracak evet var maalesef ekonomik sıkıntılar sağlıksız petek servisi tesisatın var olmasına neden olmaktadır.

six yıl garantili Doğalgaz kalorifer sıcak ve soğuksu tesisatı kombi satış istanbul petek servisi ve montajı radyatör satış ve montajı KALORİFER ve radyatör temizliği yerden ısıtma anakolon Doğalgaz tesisatı proje ve gaz açım işlemleri kaliteli işçilik uygun fiyat

Boya alçı stropiyer duvar kağıdı işleri yapılır.kombi bakımı petek temizlik işlerinide yapılır.

Hepimizin bildiği gibi kombi, çalışma prensibi doğal gaz ve elektriği birleştirir ve su ısınız bu su devir daim yaptırılarak peteklere sıcak su gönderilir.

Kombi temizliğinde istanbul petek servisi ise, kombinin parçaları temizlenir. Bu petek servisi hizmetin ikisini de güvenli bir şekilde firmamızdan alabilirsiniz. Her iki konuda da uzmanlaşmış kişilerle kaliteli hizmet sağlıyoruz.

Kombi Petek Temizleme ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek two dakika içinde talebini oluştur.

İstanbul çok kalabalık bir şehir bu sebeple belli istanbul petek servisi bir zaman sonra binalarda kirlilikler ortaya çıkabiliyor. Özellikle birçok binada hala eski radyatör ve peteklerin kullanılması İstanbul’da petek temizleme hizmetine olan ihtiyacı artırıyor.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara two yıl garanti veriyoruz.

Anında Temizlik olarak petek radyatör kombilerinizin temizliğinizi yapmakta sizlere hijyenik ve daha verimli daha sağlıklı çalışmalarını sağlamaktayız. İşlerimizi garantili olup birebir kendi firma sahibi tarafından takip edilmektedir.

Report this wiki page